Dames zondag 2 verkopen hun huid duur (in de tweede helft)!

VV Oosterhout VR2 (zon)

Vrouwen zondag, VR2, 5e klasse 856

23 november 2014 11:00

VV Oosterhout Da2 verliezen met 6-3 van SV Dussense Girls.

Zondag 23 november: Vandaag spelen de dames van VV Oosterhout Zo2 tegen de runner up in de competitie SV Dussense Girls. De eerste helft waren de dames onder de indruk van de ambiance, je speelt niet dagelijks onder de rook van een trouwkasteel zullen we maar zeggen.

Na het beginsignaal van de relaxt leidende scheidsrechter waren de dames van VV Oosterhout er nog niet helemaal bij, je kon zien dat de opponentes de avond ervoor eerder de koffer in waren gegaan. Dankzij goed keeperswerk van Angelina bleef de schade bij de rust beperkt tot 4-0 .

Na de thee waren er nog 2 tegentreffers nodig om de dames wakker te schudden, Janine dirigeerde vanuit de verdediging Arzu Babaoglu naar voren en ging  va-banque spelen, dit resulteerde meteen in de 6-1 van Arzu, Goed doorgaan van Joyce en Manon bracht uit een rebpound Amber in stelling en pats 6-2. Dussen in de aanval maar de verdediging gaf geen krimp meer, wel nog een mooie goal van Arzu 6-3 Wat als Arzu vanaf de aftrap in de aanval gestaan zou hebben we zullen het niet weten.