Formulier Medegebruik - VV Oosterhout

Formulier Medegebruik

VV Oosterhout heeft naast een sportieve doelstelling ook een maatschappelijke doelstelling. Bij de inrichting van de accomodatie is hier in overleg met de gemeente ook rekening gehouden. Onze kernactiviteit blijft voetbal, maar onze maatschappelijke rol is duidelijk onderdeel van onze vereninging en de verschillende activiteiten die wij organiseren en begeleiden. 
 
Om die reden kunnen op sportpark de Contreie scholen, verenigingen en maatschappelijke organisaties terecht voor sport & spelactiviteiten en andere bijeenkomsten. Onze vrijwilligers staan voor u klaar om uw organisatie op te vangen en te ondersteunen. 

Het is voor bedrijven en particulieren NIET mogelijk om feesten of partijen op onze locatie te organiseren. Hiervoor verwijzen wij u graag door naar de vele Oosterhoutse horecagelegenheden. 

Voor een totaaloverzicht van de reserveringen kunt u onderstaand overzicht bekijken. 

Overzicht reserveringen

Reservering plaatsen

LETOP: Reserveringen dienen minimaal een week vooraf geplaatst te worden. Het kan enkele dagen duren voor u bevestiging van uw reservering krijgt.


Geef hier een korte omschrijving van de reservering (bijvoorbeeld "Bestuursvergadering" of "Spelactiviteit") en eventuele wensen op gebied van catering.

Indien het een terugkerende reservering is kunt u dat ook hier kenbaar maken door de frequentie en einddatum door te geven.


* = verplicht
Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!