MO17-1 VV Oosterhout begint seizoen met gelijkspel.

Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

De start van de competitie vond plaats op het hoofdveld van het mooie sportpark de Contreie met als tegenstander de meiden van Baronie.

Zonder de afwezige Daimy en geblesseerde Froukje nam VV Oosterhout direct het initiatief.

Met veel balbezit en het betere samenspel werd de tegenstander uit Breda teruggedrongen. Jacky was na 12 minuten al gevaarlijk met een puntertje en na 30 minuten spelen vond ze wel het net na een mooie pass van Chelsea. Nog 2 kansen met doorbraken van Lois en Fleur leidde niet tot een doelpunt, ruststand 1-0

De tweede helft hetzelfde spelbeeld, de Oosterhoutse meiden hadden het overwicht en Baronie probeerde met countervoetbal de Oosterhoutse verdediging met Maida, Iris, Esmee, Pien, Danique en keepster Benthe onder druk te zetten. Na 10 minuten spelen lukte het Baronie, tot grote vreugde van alle supporters uit Breda, te scoren, 1-1.

Dit was het startsein voor VV Oosterhout om er nog meer energie in te gooien. Middenvelders Chelsea, Ise, Lois, Laura, Fleur zette Elena en Jacky aan het werk in de voorhoede. De Oosterhoutse meiden regen de kansen aaneen, een schot van Laura belandde op de paal en schoten van Chelsea en Fleur werden door de Bredase keepster gekeerd. Ook een aantal 1 op 1 situaties met de goalie werden niet goed ingeschoten waarmee de keepster de held van de middag werd. Na 80 minuten voetballen 1-1 op het scorebord, voor Baronie voelde dit als een overwinning voor VV Oosterhout als verlies. De staf is zeer tevreden over de getoonde inzet van vandaag. Volgend weekend staat de zware uitwedstrijd tegen de meiden uit Oosteind op het programma. Hopelijk kunnen de meiden weer rekenen op heel veel support.