Mannen zondag, 1, 2e klasse E

23 november 2014 14:30

Ooms, N.A.

VV Oosterhout verliest van VOAB

VV Oosterhout trad afgelopen zondag aan tegen VOAB uit Goirle. De ploeg uit Goirle had weliswaar de vorige twee wedstrijden winnend afgesloten maar VV Oosterhout ging met de eerste seizoenzege behaald tegen TSC de wedstrijd met vertrouwen tegemoet. De ploeg van trainer Richard Hesterman kwam echter bedrogen uit. VOAB gaf de Oosterhouters geen moment het idee dat er iets te halen viel deze middag. Ze speelden de bal goed rond en VV Oosterhout liep al snel achter de feiten aan. Nadat er al enkel kansen waren gemist aan VOAB-zijde was daar in de 11e minuut de openingstreffer. De verdediging van VV Oosterhout kreeg de bal niet goed weg en VOAB kon zo drie maal op doel schieten. Op twee schoten had doelman Everduim nog een antwoordt maar het derde schot was ook hem te machtig 1-0. VV Oosterhout schrok hiervan wakker en men probeerde meer de aanval te zoeken. In de 20e minuut was daar bijna de gelijkmaker. Noël Sipkens werd echter onterecht vrij voor de doelman door de scheidsrechter teruggefloten voor buitenspel. In de 24e minuut was daar de 2-0. De VOAB – spits Casper van Beers schoot geheel vrijgelaten de bal in de kruising. Die dacht dat VV Oosterhout zich er zomaar bij neer zo leggen kwam bedrogen uit. Men ging op zoek naar de aansluitingstreffer en had in de 35e minuut een strafschop moeten krijgen. Noël Sipkens werd in het strafschopgebied onderuit gehaald en terwijl iedereen aan een strafschop dacht liet de scheidsrechter doorspelen. In de 41e minuut een klap voor VV Oosterhout. DE VOAB-spits Casper van Beers een ware plaag deze middag voor de verdediging slalomde langs enkele spelers en rondde beheerst af ruststand 3-0. Na de thee een VV Oosterhout dat probeerde om van deze wedstrijd nog het beste te maken. Dat resulteerde in de 48e minuut tot een schot van Yeswindum Gire dat via het been van een VOAB- verdediger net naast ging. In de 54e minuut een strafschop voor VV Oosterhout nadat Memik Kizilcik in het 16 metergebied onderuit gehaald was. Stijn Biemans plaatste zich achter de bal, maar zijn inzet was te zacht en zo kon de VOAB doelman eenvoudig redding brengen. In de 57e minuut dan toch een doelpunt voor VV Oosterhout. Een vrije trap vanaf 20 meter werd feilloos door Memik Kizilcik binnen geschoten 3-1. Na deze treffer zette men nog aan om er eventueel een gelijkspel uit deze wedstrijd te halen. VOAB liet het echter niet zo ver komen en in de 64e minuut was daar de 4-1. Een schot vanaf 20 meter werd van richting veranderd en de VV Oosterhout doelman was kansloos. Na deze treffer was VV Oosterhout verslagen en moest men nog een tegentreffer incasseren. De 5-1 viel in de 88e minuut wederom Casper van Beers. Volgende week kan VV Oosterhout zich revancheren en wel thuis op het eigen sportpark de Contreie tegen Zeelandia Middelburg. Aanvang wedstrijd 14.30.JPR