Hoeks, P.T.A.

Accommodatie

Onbekend

Hard werkend VV Oosterhout niet beloond!

VV Oosterhout speelde deze zondagmiddag thuis tegen RKTVV uit Tilburg. Deze ploeg was net als VV Oosterhout vorig jaar gepromoveerd naar de tweede klasse. Om 14.30 was daar de aftrap en trainer Richard Hesterman had zijn elftal op diverse plaatsen gewijzigd. Dit was te zien aan het spel van VV Oosterhout. Het stond verdedigend sterk en men liet zich niet zomaar opzij zetten. RKTVV had hier geen antwoordt op en zo ging de eerste helft voorbij zonder dat de beide ploegen echt gevaarlijk werden voor het vijandige doel. Ruststand 0-0. In de tweede helft was er meer te beleven op sportpark de Contreie. De ploegen zochten meer de aanval en het was RKTVV dat in de 57e minuut dicht bij de openingstreffer was. Het was doelman Ramon Everduim die met twee katachtige reflexen dit voorkwam. Een paar minuten later was Memik Kizilcik dicht bij een treffer voor VV Oosterhout, maar hij zag zijn schot net over het doel gaan. Het was toch RKTVV dat op voorsprong kwam. VV Oosterhout verloor de bal op het middenveld en RKTVV was snel in de omschakeling en via een prima combinatie werd de bal binnen geschoten 0-1. VV Oosterhout probeerde hier na de aanval te zoeken, maar men kwam niet verder dan een schot op doel van Stijn Biemans. In de 74e minuut weer een tegenslag voor VV Oosterhout. Een lichte overtreding van Guston Remie werd tot iedereen verassing door de scheidsrechter met een rode kaart beloond en hij kon vertrekken. VV Oosterhout moest nu verder met tien man. Een moeilijke opgave maar VV Oosterhout zetten alles op alles om er nog een gelijkspel uit te halen. RKTVV verdedigde prima en was met de snelle counter nog het meest gevaarlijk. Omdat de 0-2 nog niet viel bleef het lang een spannende wedstrijd en had VV Oosterhout nog de kans om een punt uit de wedstrijd te slepen. Het zat echter niet mee deze wedstrijd en het lijkt dat VV Oosterhout de hele gifbeker leeg mag drinken, want het was ver in blessuretijd toen RKTVV de 0-2 maakte en zo VV Oosterhout met lege handen achterliet. Volgende week speelt VV Oosterhout uit tegen Unitas in Gorinchem. De wedstrijd begint om 14.00 op sportpark Molenvliet Bataafse kade 6 Gorinchem. JPR