Hesselmans, A.J.

Accommodatie

Onbekend

Goed spelend VV Oosterhout verliest bij Sarto

VV Oosterhout speelde afgelopen zondagmiddag tegen Sarto uit Tilburg. Een ploeg die hoog op de ranglijst staat. VV Oosterhout was dus gewaarschuwd, maar liet deze middag zien dat men over een goede wedstrijdmentaliteit beschikt. Sarto kwam fel uit de startblokken en VV Oosterhout had de handen vol aan het spel van Sarto. Al na 5 minuten had men tegen een achterstand aan kunnen kijken. Een schot van de Sarto-aanvaller kwam via de binnenkant paal weer terug het veld in. Na 15 minuten was de Tilburgse storm van aanvallen gaan liggen en VV Oosterhout kwam zo beter in de wedstrijd. Dat resulteerde in de eerste kansen voor VV Oosterhout. Een vrije trap van Ricardo Smits werd door Stephan Kuijten net over gekopt en een schot van Yeswindum Gire mistte de kracht om het de Sarto-doelman moeilijk te maken. In de 26e minuut was daar toch de 1-0 voor Sarto. Een afgeslagen aanval werd opnieuw hoog ingebracht bij de 2e paal en kon de Sarto-spits ongehinderd de 1-0 aantekenen. VV Oosterhout raakte niet in paniek door deze tegentreffer en bleef haar spel spelen. Sarto kwam steeds meer onder druk te staan en in de 31e minuut stuurde Ricardo Smits, Stijn Biemans de diepte in. Deze zag de mee opgekomen Memik Kizilcik vrij lopen, gaf de bal op maat zodat Memik Kizilcik de bal knap achter de Sarto-doelman schoot 1-1. Met deze stand ging men de rust in. De tweede helft was goed en wel begonnen en het was 1-2 voor VV Oosterhout. Memik Kilzilcik ging op snelheid langs de rechtsback gaf een prima voorzet op Ricardo Smits, die de bal met een boog binnenkopte 1-2. Na dit doelpunt ging Sarto meer op de aanval spelen, maar de VV Oosterhoutverdediging stond goed en sloeg de aanvallen van Sarto keurig af. In de 70e minuut een corner van Sarto, deze werd niet goed verwerkt en een Sartospeler schoot de rebound achter de VV Oosterhout-doelman 2-2. Het volgende doelpunt liet niet lang op zich wachten. In de 72e minuut een vrije trap van 35 meter van het doel. Deze werd hoog ingebracht, niemand raakte de bal en zo werd de VV Oosterhout doelman verrast 3-2. VV Oosterhout gaf niet op en na vier minuten was daar de gelijkmaker. Ricardo Smits veroverde de bal, gaf een afgemeten voorzet op Stijn Biemans, die de bal achter de Sarto doelman kopte 3-3. Toch pakte Sarto nog de volle winst. Een bal werd hard naar voren geschoten, hierdoor kwam de Sarto spits vrij voor de doelman en deze rondde beheerst af 4-3. Een domper voor VV Oosterhout, dat al weken complimenten krijgt voor het goede spel dat men laat zien maar dit nog niet om heeft kunnen zetten in punten. Volgende week speelt VV Oosterhout thuis op sportpark de Contreie tegen RKTVV uit Tilburg. De wedstrijd begint om 14.30 JPR