Mannen zondag, 1, 2e klasse E

21 september 2014 14:30

Vaan, A.J.J. de

Derde nederlaag VV Oosterhout

Afgelopen zondag speelde VV Oosterhout op sportpark de Contreie haar derde competitiewedstrijd tegen Madese Boys. Het publiek wist het sportpark deze middag wederom goed te vinden en de scheidsrechter floot om 14.30 voor aanvang wedstrijd. Voor men het wist stond VV Oosterhout al op een 1-0 voorsprong. Een aanval opgezet aan de rechterkant werd door Memik Kizilcik op juiste waarde geschat. Deze nam de bal op snelheid mee hield in het 16 meter gebied goed het overzicht en zag de mee opgekomen Yeswindum Gire vrij voor het doel staan, die de bal al na 23 seconden spelen in het doel schoot 1-0. Een droomstart voor de VV Oosterhoutse ploeg. VV Oosterhout hield deze druk op de Madese Boys verdediging vast en het was na 8 minuten spelen dicht bij de 2-0. Met een snijdende pass door de verdediging van Madese Boys kwam Memik Kizilcik vrij voor de doelman, maar hij werd onterecht teruggefloten voor buitenspel. VV Oosterhout liet hierna de teugels wat vieren en Mades Boys kwam zo beter in de wedstrijd. De eerste kansen dienden zich aan en het was keeper Arthur de Liefde die met enkele goede reddingen zijn ploeg voor de rust op de been hield. Na rust een feller Madese Boys dat meer op de aanval ging spelen. De VV Oosterhout verdediging hield 20 minuten stand maar moest daarna toch hun meerdere erkennen. Een aanval over de linkerkant werd prima laag bij de eerste paal ingeschoten door de spits van Madese Boys 1-1. Na deze treffer ontstond er een open wedstrijd waar twee ploegen voor de winst streden. De ingevallen Ferry Jansen was dicht bij de tweede treffer voor VV Oosterhout maar zijn inzet werd gekeerd. Een minuut later was daar de 1-2 voor Madese Boys. Een voorzet werd door een aanvaller van Madese Boys vol op de slof genomen en ging via een been van een VV Oosterhout verdediger het VV Oosterhoutse doel in 1-2. VV Oosterhout had nog een kwartier om iets aan deze achterstand te doen maar Madese Boys kwam niet meer in de problemen en liet zo VV Oosterhout met lege handen achter. Volgende week speelt VV Oosterhout uit tegen Sarto uit Tilburg. De wedstrijd begint om 14.30 op sportpark Westend aan de Gilzerbaan 251a te Tilburg. JPR