VV Oosterhout/SCO MO17-1 neemt 3 punten mee uit Dongen

Min. Goselinglaan 1 A
5103BH
DONGEN
tel. 0162-316622

Op bezoek bij het 100-jarige VV Dongen lieten de meiden uit Oosterhout na slechts 1 minuut al blijken dat er voor de winst gespeeld zou worden, het schot van Fre miste echter net teveel kracht. De bezoekers waren duidelijk de bovenliggende partij. Er werden in de eerste helft 6 serieuze kansen gecreëerd maar helaas stond het vizier van de Oosterhoutse meiden niet op scherp. Dongen stelde daar 1 afstandsschot tegenover. Ruststand 0-0.

Foto's Henny Severins

In de rust werd verteld dat door zo te blijven voetballen een doelpunt niet uit kon blijven. Na 4 minuten werd een mooie aanval opgezet maar leidde dit nog niet tot een doelpunt. 3 minuten later was het wel zover. Lois bekroonde haar tomeloze inzet, na een mooie individuele actie, met een doelpunt, 0-1. In het resterende deel van de tweede helft bleven de Oosterhoutse meiden de baas op het veld. Er werd nog tot een handvol kansen gevoetbald maar doelpunten maken bleek vanmiddag erg moeilijk. Dongen probeerde het met een aantal schoten maar echte kansen werden er niet bij elkaar gespeeld.  Tevreden  met het terechte resultaat werd de eerste overwinning in de 2e fase bijgeschreven. Volgende week de Oosterhoutse derby tegen TSC op sportpark de Elskens. Hopelijk kunnen onze meiden weer op veel support rekenen.