Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

Voetbal is een mooie sport om te beoefenen en om te supporteren soms zijn er echter vervelende kwetsuren en daar liep Sjoerd Piree tegen aan. Tijdens de wedstrijd viel Sjoerd neer en had hij een amnesie, hij werd naar de kleedkamer begeleidt maar keerde toch weer terug naar het veld na de wedstrijd zakte hij telkens weg. De gealarmeerde hulpdienst kwam en heeft hem naar het ziekenhuis gebracht. Sjoerd namens VV Oosterhout beterschap.

Tot aan de 20ste minuut zagen de talrijke toeschouwers een gelijk opgaande wedstrijd weliswaar had VV Rijen meer balbezit tot gevaar voor het doel van Beau Eversdijk kwam het echter niet. In de 26ste minuut vlagde Marco Ficher onterecht een aanval met Anouar Moukouh af, Geertsen nam het signaal rücksichtslos over, jammer Anouar zou alleen voor Bas van Loon komen. Meteen daarna toch een kans voor Diae Abjij zijn schot ging echter over. In de 29ste minuut een sterke aanval van VV Rijen, Beau kon de bal links naast tikken. In de 38ste minuut een aanval uit het boekje van VV Oosterhout. Wesley Sradhouders ging sterk door op rechts bereikte Diae die de vrijstaande Bjorn Moerenhout liet scoren. 1-0 de ruststand.

De tweede helft was VV Rijen veelvuldig in balbezit en werd VV Oosterhout teruggedrongen op eigen helft. VV Oosterhout had nog een paar mogelijkheden maar de bal wilde niet tussen de palen. In de 79ste minuut werd er aan Oosterhout slap verdedigd en scoorde VV Rijen de 1-1. Scheidsrechter Geertsen vond het nodig om 12 minuten extra tijd bij te tellen en met een frommeldoelpunt trok VV Rijen de winst naar zich toe 1-2.

Donderdag de uitwedstrijd bij WSJ aanvang 20.30 in Tilburg en zondag 10 maart de uitwedstrijd tegen Dia in Teteringen aanvang daar 14.30.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: VV Oosterhout - VV Rijen - VV Oosterhout