Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

Vooral de wind zou grote invloed hebben op het spelverloop deze middag. Zo had Groen-Wit in de eerste helft de wind in de rug. Zij maakten hier handig gebruik van door het veelal spelen van lange ballen. Hoewel Oosterhout in de eerste minuut al een opgelegde kans kreeg om te scoren, was het toch Groen-Wit dat in de 12e minuut op voorsprong kwam (0-1). Vanuit een vrije trap belandde de door de wind dwarrelende bal door onduidelijkheid (wel of geen buitenspel) in het doel van Oosterhout. In de 26e minuut bracht Jonathan Yuya de wedstrijd weer in evenwicht (1-1) door een assist van Diae Abjij. Door de wind geholpen, bracht Groen-Wit de stand vóór rust nog op 1-3. Zo werd in de 37e minuut een lange bal door de linksvoor keurig voorgezet en bij de tweede paal handig binnen geschoten. Twee minuten vóór het rustsignaal scoorde Groen-Wit vanuit een corner.

Na rust was het Oosterhout-1 dat weer meer kon profiteren van de wind. Met lange ballen werd het in toenemende mate onrustig rondom het doelgebied van Groen-Wit. Toch liepen zij uit naar 1-4 in de 50e minuut. Vervolgens was het in de 55e minuut Diae die de 2-4 maakte. Dit na een onderschepping en assist van Bjorn Moerenhout. Binnen twee minuten was het Jonathan die het derde doelpunt voor Oosterhout scoorde, na een onderschepping door Joël de Vos (3-4). In de 63e minuut werd slordig verdedigd door Oosterhout en Groen-Wit bracht de marge weer op twee doelpunten (3-5). Door een handsbal van een speler van Groen-Wit kreeg Oosterhout een penalty. Deze werd loepzuiver binnengeschoten door Diae; hij bracht daarmee de tussenstand op 4-5 in de 74e minuut. Uiteindelijk zou Groen-Wit de eindstand op 4-6 brengen met een fraai doelpunt in de 84e minuut. Volgende week zondag is er geen programma vanwege Bevrijdingsdag. Dat komt Oosterhout-1 goed uit, namelijk een mooie herstelperiode voor de vele geblesseerden die vandaag niet inzetbaar waren.