Meiden ST Oosterhout/SCO MO17-1 winnen opnieuw

Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

Ook tegenstander  ST Altena/ Almkerk was vandaag niet opgewassen tegen de Oosterhoutse meiden. Laura zette meteen de toon met een afstandsschot en ook Iris kreeg direct een mogelijkheid. Het was pech dat de eerste corner na 2 minuten spelen niet binnenviel. Een tegenvaller was dat Pien na 3 minuten uitviel waardoor e.e.a. omgezet moest worden in het team. Na 5 minuten een eerste schot van de tegenstander zonder enig gevaar. Het eerste doelpunt viel na een verre uittrap van Zoë waar Lois goed op doorliep en beheerst scoorde, 1-0. Na een half uur spelen hadden de Oosterhoutse dames de tegenstander op de knieën leek het,  nadat Laura uit een afstandsschot had gescoord en Lois het derde doelpunt liet aantekenen na een pass van Laura.

Toch werd de ruststand 3-1 nadat de linksbuiten op snelheid iedereen voorbij liep en Anouk iets te hard ingreep in het strafschop gebied, penalty en een tegendoelpunt. Voor rust nog een kans voor Lois maar deze keer geen doelpunt.

Na rust kwam ST Altena/Almkerk strijdvaardig het veld op maar een mooie aanval met een doelpunt van Inge na een goede actie van Lois brak het verzet, 4-1. Onze tegenstander kwam maar sporadisch in de buurt van onze 16. Het grootste gevaar kwam uit een vrije trap na een vermeende  terugspeelbal maar die werd door Zoë goed verwerkt. Laura bracht met een geplaatst schot de stand op  5-1.

Bijna lukte het Jara, die langzaamaan aan het terugkomen is, om haar eerste doelpunt van dit seizoen te maken maar de keepster kon dit ternauwernood voorkomen waardoor de eindstand 5-1 werd. Een prima prestatie weer! Aankomende week gaat de focus op de wedstrijd tegen de buren aan de Warandelaan. Hopelijk is er , ondanks het vroege tijdstip van 10:00 uur, weer volop support voor ons goed presterende team.