Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

De eerste en tweede helft waren voor TSC, de derde helft voor de Oosterhoutse penningmeester

Op een bomvol sportpark ‘De Contreie’ werd zondagmiddag onder een geweldig najaars’Zonneke’  de kraker VV Oosterhout – TSC afgewerkt. Na 90 minuten stond er een terechte 0-3 stand op het scorebord. Terecht eigenlijk niet er had 1-3 mogen staan, in de 61ste minuut vlagde Mark Rijpert van TSC onterecht voor een achterbal. De assist van Diae Abjij werd door Jari van Helvoort binnengewerkt. Scheidsrechter de Kort nam het vlagsignaal echter klakkeloos over en het bleef 0-1.
VV_OOsterhout_-_TSC_0-3_008_13112022.JPG VV_OOsterhout_-_TSC_0-3_012_13112022.JPG VV_OOsterhout_-_TSC_0-3_013_13112022.JPG

De eerste helft was voor de gasten uit Oosterhout -Zuid. Zij combineerden vlotter en de passes waren verzorgder dan bij de thuisploeg. In de 7de minuut was Rubenkamp de Oosterhoutse verdediging te snel af en hij tikte beheerst de 0-1 binnen. Gedurende de eerste helft was TSC de bovenliggende partij. Tot grote kansen kwamen beide ploegen niet meer. Sandro Ariza en Diae hadden nog een mogelijkheid namens VV Oosterhout. Joury den Boogert (hij mag de dikke van Dale nog eens nazien bij het woordje respect) had nog een kans namens de gasten.

In de tweede helft kwam VV Oosterhout beter uit de startblokken en bood het meer tegenstand er werd ook meer op de helft van de tegenstander gevoetbald. Na de onterecht afgekeurde treffer van Jari trok TSC het spel weer meer naar zich toe. In de 80ste minuut leidde dit uit een counter van sterspeler Rubenkamp bij TSC tot de 0-2. In de blessuretijd maakte van de Haspel er nog 0-3 van.

Terecht verloren van, vandaag, een betere tegenstander. In april de volgende derby in Oosterhout-Zuid.

Volgende week zondag de uitwedstrijd tegen Rijen aanvang wedstrijd 14.30 uur.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: VV Oosterhout - TSC - VV Oosterhout