Indrukwekkende comeback VV Oosterhout JO11-1

Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

Meteen na het laatste fluitsignaal vatte een jeugdige toeschouwer het duel tussen VV Oosterhout JO11-1 en V.V. Rijsoord JO11-1 kernachtig samen: “Wat een comeback!”

Na een onrustige eerste helft van VV Oosterhout (ruststand 0-1) toonden de boys volop mentaliteit en veerkracht. Net na rust liep V.V. Rijsoord zelfs nog uit naar 1-4. Maar op karakter poetste het vriendenteam de achterstand in de slotfase vakkundig weg. Het was uiteindelijk Sem die met een knal van afstand de eindstand bepaalde: 5-4. Daarvoor waren Lex, Xavi, Teun en Lucas al trefzeker geweest. En zo was het toch nog ‘eind goed, al goed’ in de eerste wedstrijd in de hoofdklasse. VV Oosterhout JO11-1 begon aan het nieuwe seizoen met een aantal wijzigingen. Julian maakte de overstap naar NAC Breda.  Lucas en doelman Rafejan maken het negental nu compleet. Allebei lieten ze deze wedstrijd meteen zien een aanwinst voor het team te zijn. Ook is er een uitbreiding bij de coaches: voormalig profvoetballer Charlton Vicento vormt nu samen met toptrainers Edwin en Richard de technische staf. Opstelling VV Oosterhout JO11-1: Rafejan, Sem, Milan, Senn, Xavi, Jason, Lucas, Teun, Lex