Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

VV Oosterhout JO10-1 maakte afgelopen zaterdag veel indruk tijdens het thuisduel met TVC JO10-3. Ondanks de afwezigheid van toptrainer Edwin en linksback Sem bleven de punten eenvoudig in eigen huis.

In de allereerste minuut dachten de bezoekers nog even aan een resultaat, toen na een half minuutje spelen de bal al in het Oosterhoutse doel lag. Maar in het vervolg van het duel had de Bredase ploeg, onderdeel van een voetbalschool, geen enkele kans op Sportpark De Contreie. De VV Oosterhout-boys walsten daarna over hun tegenstander heen (15-3).

Toptrainer Richard was vol lof over het spel van zijn ploeg. “Verzorgd voetbal, naar voren gericht, met rust aan de bal en goed positiespel. Ze waren stuk voor stuk fel en stonden allemaal ‘aan'. Kortom, een mooie teamprestatie.”

Bij een monsterzege als deze worden vaak alleen de doelpuntenmakers eruit gelicht. Maar ook de spelers die niet scoorden, hadden een net zo’n belangrijk aandeel in de overwinning. Senn voorkwam door solide verdedigen telkens gevaar voor eigen doel, Xavi won vrijwel ieder duel en Jason knalde erop los, maar had pech in de afwerking (3x lat, 1x paal). Doelman Milan keepte een foutloze partij en had ook nog een bekeken assist. Goalgetters Julian (7), Lex (4) en Teun (4) zorgden voor de Oosterhoutse doelpunten, de ene nog fraaier dan de ander. Complimenten dus aan het hele team!

Opstelling JO10-1: Milan, Xavi, Senn, Julian, Jason, Teun, Lex