18 september 2016 14:30

Zwan (Sr.), P. van der

Afgetroefd op snelheid en slim vallen met veel kabaal!

Vandaag op het programma VV Oosterhout – Groen Wit de ploeg uit Princenhage vorig jaar gepromoveerd uit de 4e klasse. Vv Oosterhout was gewaarschuwd, Groen Wit beschikt dit seizoen weer over een aantal snelle en balvaardige spelers!

Vanaf het eerste fluitsignaal was dit te zien ook VV Oosterhout stond met zijn rug tegen de muur en kwam er eigenlijk niet aan te pas. Toch was daar in de 4de minuut Derek Brison die een counter bekwaam met de kop afrondde 1-0 tegen de verhouding in, maar toch!

Groen Wit ging echter door met waar het gebleven was aanvallen en de verdediging van VV Oosterhout dollen. In de 17de minuut vergiste de Oosterhoutse goalie zich in het streepje van de shirts en speelde de bal naar een groen, Hanefi Karapinar rondde dit buitenkansje bekwaam af 1-1. Dit was ook de ruststand.

In de tweede helft kwam VV Oosterhout bij vlagen wat meer aan voetballen toe. Dit was echter koren op de molen van de snelle Groen Witters. Door een onnodige overtreding op de rand van de 16 meter en een uitgespeeld doelpunt keek de thuisploeg tegen een 1-3 achterstand aan en 1 gele kaart voor Matthew Coenraadts. In de 55ste minuut was Youri Siemons, moe gestreden gewisseld voor Hicham el Youssofi.  Ryan Snoeren kwam nog voor Tarik Mamaar als verse aanvaller. Helaas konden zij ook het tij niet meer keren en in de 88ste minuut was de afstraffing compleet 1-4.

Volgende week tegen het gepromoveerde Right’Oh uit Geertruidenberg met een oude bekende Arie Eikelenboom. Adres Right’OH Stadsweg 1 4931 HV