Mannen zondag, 1, 3e klasse B

21 februari 2016 14:30

Lang, P. de

WDS’19 had ondanks het inbrengen van nummer 61 geen vat op VV Oosterhout!

VV Oosterhout speelde afgelopen zondag in Breda tegen WDS ’19. Door de vele regenval van de dagen daarvoor moest eerst het hoofdveld gekeurd worden door de scheidsrechter. De wedstrijd ging door maar eerst moest in het doelgebied de grond met een riek geprikt worden. Hierdoor begon de wedstrijd een kwartier later. VV Oosterhout moest winnen om zo mee te blijven doen bovenin de ranglijst.

De eerst kans was voor WDS’19. Na 6 minuten spelen was er een lage voorzet vanaf de linkerkant. VV Oosterhout-doelman de Liefde kon nog net de bal voor voeten van de WDS’19-spits wegpakken. Zo voorkwam hij een vroege achterstand. In de 10e minuut de voorsprong voor VV Oosterhout. Een schot vanaf 19,5 meter van Maroaune Bouchti die de WDS’19 keeper niet helemaal onder controle kreeg en het was Taric Maarnar die er als eerste bij was om zo VV Oosterhout op voorsprong te zetten 0-1. Twee minuten later vergrootte VV Oosterhout de vorsrong. Het was Yeswindum Gire die vanaf 18 meter de bal onhoudbaar achter de keeper schoot 0-2. In de 25e minuut een tegenvaller voor VV Oosterhout. Raymon Raams moest geblesseerd het veld verlaten en Hicham Youssofi maakte zijn debuut deze middag in de hoofdmacht van VV Oosterhout. In de 31e minuut de derde treffer voor VV Oosterhout deze middag. Een voorzet van Guston Remie op Ryan Snoeren die de bal panklaar legde voor Yeswindum Gire die zo zij tweede treffer maakte en de 0-3 op het scorebord zette. In de 35e minuut was daar aanvoerder Stijn Biemans die met een streep vanaf 25 meter de 0-4 binnenschoot. Vijf minuten later was Hicham Youssofi dicht bij een doelpunt, maar hij zag zijn schot net over het doel gaan. In de tweede helft nam VV Oosterhout wat gas terug en liet de bal rustig rondgaan. WDS’19 was niet in staat het VV Oosterhout moeilijk te maken. In de 57e minuut omspeelde Taric Maarnar enkele verdedigers en rondde beheerst af 5-0. De wedstrijd was hiermee gespeeld en trainer Leon Hutten liet naast de al eerdergenoemde Hicham Youssofi nog twee voetballers hun debuut maken n.l. Stefano van der Heijden en Kadir Eroglu. Aan de stand veranderde niets meer en pakte VV Oosterhout drie belangrijke punten. De volgende wedstrijd is op 6 maart thuis tegen Waspik op sportpark de Contreie. Aanvang wedstrijd 14.30 JPR