Mannen zondag, 1, 3e klasse B

31 januari 2016 14:30

Düzdüsen, K.

Met de trainer onder de wol kwam de ploeg niet uit de verf!

VV Oosterhout speelde afgelopen zondag tegen VV Baardwijk uit Waalwijk. Deze ploeg staat bovenaan de ranglijst, geen gemakkelijke wedstrijd dus. VV Oosterhout moest winnen om aansluiting met de top te behouden. VV Baardwijk gaf gelijk bij aanvang van de wedstrijd aan wat de bedoeling was en gaf VV Oosterhout geen meter ruimte om te voetballen. Al na 3 minuten keek VV Oosterhout tegen een achterstand aan.

Een overtreding op aanvoerder Menno Kans werd door de scheidsrechter niet bestraft en zo kwam de spits van VV Baardwijk vrij voor de VV Oosterhout-doelman en schoot binnen 1-0. In de 8e minuut dacht VV Oosterhout op gelijke hoogte te komen, maar de scheidsrechter floot ten onrechte voor buitenspel voor Taric Maarnar. In de 16e minuut de tweede treffer voor VV Baardwijk. Een afgeslagen hoekschop werd weer in het 16 meter gebied gebracht en kwam op het hoofd van de VV Baardwijk-spits, die de bal over de doelman kopte en de 2-0 op het scorebord liet aantekenen. Vier minuten later kwam VV Baardwijk weer tot scoren, maar deze werd afgekeurd wegens buitenspel. In de 40e minuut een kans op de aansluitingstreffer voor VV Oosterhout. Een scherpe voorzet van Taric Maarnar werd net door een verdediger hoekschop verwerkt voordat Yeswindum Gire bij de bal kon. In de allerlaatste seconden van de eerste helft werd nog een knal van Menno Kans geblokt zodat VV Oosterhout met een 2-0 achterstand de rust in ging. In de tweede helft startte VV Oosterhout fel en in de 48e minuut zorgde Yeswindum Gire voor het eerste gevaar. Zijn schot ging echter over het doel. In de 50e minuut kwam aan alle VV Oosterhoutse illusies een einde. Een aanval over links van VV Baardwijk met een op maat gegeven voorzet die achter de VV Oosterhout-doelman werd binnengekopt zette de 3-0 op het scorebord. Hiermee was de wedstrijd gespeeld. VV Oosterhout probeerde nog maar was deze middag niet bij machten om het VV Baardwijk echt moeilijk te maken. In de 70e minuut werd de vierde treffer gemaakt door VV Baardwijk, maar deze was meer voor de statistieken. VV Oosterhout verloor en deed geen goede zaken deze middag. Het zakte enkele plaatsen op de ranglijst. Om dat alles zo dicht bij elkaar zit in de bovenste regionen van de ranglijst zit VV Oosterhout nog op het vinkentouw om mee te doen om het kampioenschap. De eerste wedstrijd om dit te realiseren is op 14 februari tegen Veerse Boys. VV Oosterhout speelt dan thuis op sportpark de Contreie om 14.30. JPR