Mannen zondag, 1, 2e klasse E

7 december 2014 14:30

Steeman, G.

VV Oosterhout speelde afgelopen zondag in Breda tegen Jeka. Een team dat tot nu toe een prima seizoen draait en in de bovenste regionen van de competitie bivakkeert.

VV Oosterhout dat in deze competitie in de hoek zit waar de klappen vallen had ook in deze wedstrijd het geluk niet aan zijn zijde. Op een troosteloos sportpark waar geen spoortje sfeer te ontdekken was op deze zondagmiddag moest VV Oosterhout de strijd aan tegen een goed voetballende ploeg. VV Oosterhout dat vorige week haar tweede seizoenzege behaalde, had in deze wedstrijd niet zo veel te vertellen. In de 7e minuut kwam men nog goed weg toen de Jeka-spits de bal op de paal schoot. Het was wel raak in de 19e minuut voor Jeka. Een goed genomen hoekschop werd niet goed verwerkt en spits Koen van Haaren was er als de kippen bij om daar de 1-0 voor Jeka binnen te schieten. VV Oosterhout zocht na deze achterstand meer de aanval om zo voor rust nog op gelijke hoogte te komen. Noël Sipkens was daar in de 26e minuut dichtbij. Na een prima aanval over de linkerkant kwam de bal voor zijn voeten, maar zijn schot mistte richting en ging over het doel. Dit was het enige wapenfeit in de eerste helft van VV Oosterhout en Jeka ging de rust in met een 1-0 voorsprong. Na de thee hetzelfde beeld, op dit slechte veld waar de strijd zich veelal op het middenveld afspeelden ging Jeka iets beter met deze omstandigheden om dan de VV Oosterhouters. In de 57e minuut was daar de 2-0. Jeka-spits Koen van Haaren kreeg iets te veel vrijheid en maakt daar goed gebruik van, en schoot zo zijn tweede doelpunt deze middag binnen. VV Oosterhout probeerde nog wel de aansluitingstreffer te maken, maar verder dan enkele afstandsschoten kwam men niet. Zo bleef het 2-0 en kon VV Oosterhout het goede resultaat van vorige week geen vervolg geven. Volgende week is de laatste wedstrijd voor de winterstop. VV Oosterhout speelt dan thuis op het eigen sportpark ‘de Contreie’ tegen Clu(b)zo(nder)na(am). De wedstrijd begint om 14.30. JPR