VV Oosterhout JO8-1 verliest lastige uitwedstrijd in Roosendaal

Nispenseweg 1
4707RA
ROOSENDAAL
tel. 0165-544661

Vandaag stond de wedstrijd tegen BSC Roosendaal op het programma. Met de aftrap om 09:00 was het vroeg aantreden voor de jonge spelers.

Vandaag lag de focus op de omschakeling en balcontrole. De scheidsrechter floot voor het begin van de wedstrijd en Oosterhout begon flitsend op het knollenveld waar meer grond dan gras te vinden was. Een snelle 0-1 was een feit en een mooie wedstrijd in het vooruitzicht. Toch bleek anders en waren de jongens onder de indruk van het soms harde spel dat de tegenstander op de mat legde. In de eerste 10 minuten kreeg Oosterhout nog wat kansen maar vielen ballen ongelukkig en stonden ze net niet aan en gingen we met een 5-1 de rust in.

In de rust werd benadrukt de strijd op de mat te leggen die we tegen de JO9 teams van de oefenwedstrijden tentoon stelde. Met meer druk en veel zin gingen de jongens dan weer het veld in. Kansen waren er genoeg maar helaas was er net niet geluk in de afronding. Oosterhout maakte nog de 5-2 maar meer bleef uit. Het slotakkoord was dan ook voor de thuisploeg die de 6-2 binnenschoot. Al met al werd er gewezen op de kwaliteiten van de jongens en dat we zo moeten doorgaan en de resultaten vanzelf zullen volgen.

Alle supporters weer bedankt voor de support vandaag zo vroeg in het verre Roosendaal. Op naar volgende week zaterdag met een uitwedstrijd in het nabij gelegen Breda.