Mannen KNVB beker Amateurs poulefase Groep 3 12

Weststadweg 1
4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

Een raar begin van een verslag over een wedstrijd die met 0-9 gewonnen wordt, het komt een beetje ontevreden over zeker in aanmerking genomen dat de luchttemperatuur 33 graden was en het kunstgras met gemak de 45 graden aantikte. In feite dus toch een mooie overwinning. De wedstrijd stond onder leiding van Jimmy Beljaars die een prima partij floot.

Al in de 9de minuut was het raak uit een corner van Lucas Barbosa Brito claimde Martijn Scheepers de bal achter Luuk Vissers gewerkt te hebben. Meer waarschijnlijk was en eigen doelpunt van Stan Stevens. In ieder geval wel 0-1. In de 13de minuut was het Sofyan Asrih, eveneens uit een korte corner van Lucas, die zichzelf keurig vrijspeelde en in de korte hoek Luuk Vissers verraste 0-2. Danny Hoefnagels werkte hard maar hij kon Luuk Vissers niet verschalken. In de 35ste minuut was het Joël de Vos die op aangeven van Kevin Tempelaars voor zijn man kwam en de bal onberispelijk binnenkopte 0-3. Dit was ook de ruststand.

De tweede helft was net als de eerste voor VV Oosterhout. HZ’75 kon geen vuist maken en VV Oosterhout probeerde gedisciplineerd te voetballen. In de 56ste minuut was het Martijn die vanaf de zestien meter Luuk Vissers voor de vierde keer het nakijken gaf 0-4. In de 58ste minuut begon, net als vorige week de gehele wedstrijd, de Omar Al Zoubi show. Omar scoorde de 0-5.In de 68ste minuut werd Tim Kuhlmann onreglementair in de 16 ten val gebracht. Emiel van Pelt verzilverde de pingel 0-6. Een minuut later was het Samet Aydin die de 0-7 liet aantekenen. In de 70ste minuut kreeg Teun Stevens zijn tweede gele kaart en dus rood, de eerste voor het wegschoppen van de bal en de tweede voor een overtreding op de enkels van Samet. Toen was het weer tijd voor Omar hij scoorde in de 72ste en de 88ste minuut de 0-8 en 0-9.

Deze week en vorige week speelde Beau, Samet, Tim, Joey en Omar hun eerste debuut wedstrijden in de hoofdmacht van VV Oosterhout.

Volgende week de thuiswedstrijd tegen Madese Boys om de winst in de bekerpoule we starten om 14.00 uur.

Foto’s van de wedstrijd vindt je hier: HZ'75 - VV Oosterhout - VV Oosterhout