Voorlopige indeling

Beste leden en ouders,

Het maken van een indeling is altijd een mooie uitdaging. Er zijn veel meningen en wensen die besproken worden.

De voetbal- en jeugdcommissie houden bij het maken van de indelingen de belangen van VV Oosterhout als club, team en de individuele spelers in de gaten.

Bij de indeling van de jeugdteams worden een aantal uitgangspunten gehanteerd.

• We delen primair in op leeftijd (J08, J09, JO10 etc);
    • We maken teams van spelers die op vergelijkbaar niveau spelen;
    • We kijken daarnaast naar de balans in de elftallen (groot/klein, jongen/meisje etc);
    • Bij de indeling is er gebruik gemaakt van het meest recente ledenbestand. Recente mutaties kunnen daarom niet zijn meegenomen. Deze worden meegenomen bij de definitieve indeling;
    • Deze voorlopige indeling is tot stand gekomen o.b.v. de door het gehele seizoen gevoerde kadergesprekken en beoordelingen van spelers in DotComSport. Deze kadergesprekken zijn gevoerd door de Hoofd Jeugdopleidingen, (hoofd) trainers en jeugdcoordinatoren.

Voor met name nieuwe spelers (en hun ouders) komt het wisselen van teams soms als verrassing.

De ervaring leert echter dat spelers die te laag of te hoog blijven ingedeeld het spelplezier verliezen.

Dit weegt vaak zwaarder dan het perse voetballen bij vriendjes en vriendinnetjes in het team.

Immers in het nieuwe team worden snel genoeg nieuwe vriendjes en vriendinnetjes gemaakt.

Klik hier voor de voorlopige indeling van de jeugd.
Klik hier voor de voorlopige indeling van de meiden en dames.

Met sportieve groet,
De voetbalcommissie

Vragen en of opmerkingen over de voorlopige indeling

Dit formulier is niet meer actief