Sinterklaasviering

Sinterklaasviering  VV Oosterhout 2021

Het duurt nog even, maar voor je het weet is het zover en is de Sint weer in ons land. Ook bij VV Oosterhout komt hij gezellig langs voor alle leden t/m 9 jaar ook broertjes/ zusjes en (klein) kinderen t/m 9 jaar van leden van VV Oosterhout zijn van harte welkom!
Het feest is op vrijdagavond 26 november.

Het wordt een groot feest met een te gekke Pietenshow. Het feest vindt plaats in de kantine van VV Oosterhout.
Er is een inloop tussen 19.00 uur en 19.15 uur. We sluiten rond 20.45 uur af.

Wat betreft het verlanglijstje kunt u uw keuze maken, voor een bedrag van maximaal €10 per kind, op de site van Intertoys (www.intertoys.nl) of eventueel uit de catalogus van Intertoys. Uit het verlanglijstje wordt 1 cadeau aangeschaft, maar graag alle drie de keuzevelden invullen.
Gelieve het artikelnummer en de omschrijving vermelden op dit formulier.

Voor de  kinderen die bij VV Oosterhout voetballen geldt een eigen bijdrage van €5 en voor de broertjes/zusje en (klein) kinderen is dat een bedrag van €10. Dit bedrag graag uiterlijk 5 nov. overmaken naar NL05 RABO 0112291724  t.n.v. VV Oosterhouten onder vermelding van de naam ‘Sint en de naam van uw kind’ (bijv. Sint-Henk Buijs)

5 nov. sluit de inschrijving dus wees er op tijd bij zodat we de lijstjes tijdig aan Sinterklaas kunnen doorgeven!

Inschrijven Sinterklaas

Dit formulier is niet meer actief