Mooie overwinning VV Oosterhout/SCO MO17-1

Blauwe Kei 1 a
4834AW
BREDA

Na een teleurstellende wedstrijd vorige week tegen Chaam (0-2 verlies) moest vandaag de focus op Baronie, dat 1 plaats hoger staat op de ranglijst. Zonder Inge en trainer  Arthur werd op deze stralende zaterdag om 14:15 uur afgetrapt in Breda. Een overwinning voor de Oosterhoutse meiden was noodzakelijk om mee te blijven doen voor de bovenste plaatsen. Er werd meteen vanaf de start goed gevoetbald en veel strijd geleverd. Tot aan de eerste drinkpauze was VV Oosterhout/SCO de bovenliggende partij wat tot een aantal schoten en corners leidde. Kort na deze onderbreking een mooie aanval via Ise en Jara die door Lois , na een mooie actie, tot een doelpunt werd verwerkt, 0-1. Baronie was gevaarlijk na slechte communicatie in de verdediging en Iris bracht redding in een 1 op 1 situatie. Toch waren de Oosterhoutse meiden de bovenliggende partij en was 0-1 een terechte ruststand. Na de rust begon VV Oosterhout/SCO sterk, Pien stuurde Floor weg die haar schot gered zag door de Bredase keepster. Ook Jara had binnen 10 minuten al 2 schoten gelost die knap gered werden. Na 17 minuten een mooie solo actie van Noa die daarna Jara wegstuurde. Jara scoorde prachtig de 0-2. VV Oosterhout/SCO speelde daarna de wedstrijd vakkundig uit. Er werd als een echt team gestreden voor elke bal waardoor Baronie het onze keepster Zoë nooit moeilijk maakte. Vandaag lieten alle meiden het beste van zichzelf zien wat een mooie wedstrijd en de terechte 3 punten opleverde. Hiermee wordt de 3e plaats weer overgenomen van Baronie en zijn er nog 3 wedstrijden te gaan om voor het hoogst haalbare te gaan. Volgende week is RSV de tegenstander. Aanvang wedstrijd 15:00 uur in Rucphen. Alle support is hierbij welkom!