Zigo en VV Oosterhout delen de punten

Jac van Vollenhovenstr 304
5012AD
TILBURG

Zondag 14 april 2024 de wedstrijd Zigo – VV Oosterhout. De thuiswedstrijd werd vorig jaar met 4-0 gewonnen. Vandaag was een remise het hoogst haalbare, al was er een kans om te winnen. Van de andere kant hield Beau Eversdijk met een mooie reflex de beide teams in evenwicht.

Zigo_-_VV_Oosterhout_1-1_02_14042024.jpg Zigo_-_VV_Oosterhout_1-1_03_14042024.jpg Zigo_-_VV_Oosterhout_1-1_09_14042024.jpg

Al na 6 minuten lag de bal in het netje achter Max Deijkers, Charles Adebola Arewa gaf een dieptepas op Lucas Barbosa Brito en deze rondde bekwaam af. Hierna brak een fase in de wedstrijd aan waarin Zigo de bovenliggende partij was ze grossierde in hoekschoppen en VV Oosterhout kwam er niet meer aan te pas. Zigo was feller en VV Oosterhout kon er met moeite onderuit voetballen. Tot de 30ste  minuut, een scherpe counter van Lucas die hij jammer genoeg te gehaast rechts over Max Deijkers joeg. In de 38ste minuut kwam Matthew Coenraadts nog in scoringspositie zijn rollertje was een prooi voor Max Deijkers In de 44ste minuut stonden Jason van Dongen en Frans de Leij vogeltje vrij en kon Jason van Dongen eenvoudig afronden 1-1.

Zigo_-_VV_Oosterhout_1-1_20_14042024.jpg Zigo_-_VV_Oosterhout_1-1_27_14042024.jpg Zigo_-_VV_Oosterhout_1-1_41_14042024.jpg

In de tweede helft verving het trainersduo Joël de Vos voor Ali Eren Yazici, die een uitstekende tweede helft speelde. In de 52ste minuut een assist van Diae Abjij via Max Deijkers schoot Omar Alzoubi de bal over. In de 71ste minuut kwam Danny Hoefnagels in het veld voor Omar. Met zijn snelheid probeerde Danny gevaar te stichten in de achterhoede van Zigo. De trainer van Zigo greep in en wisselde aanvaller Iwad Makrani voor verdediger Christian Wouters om zo een extra slot op de deur te krijgen. In de 82ste minuut werden de moegestreden Lucas en Matthew vervangen door Jonathan Yuya en Kevin Tempelaars. VV Oosterhout werd dominanter tot scoren kwam het echter niet meer en de 1-1 op het scorebord was een terechte uitslag.

Volgende week de uitwedstrijd tegen GSBW uit Goirle. De thuiswedstrijd was destijds met 2-1 gewonnen. GSBW is daarna beter gaan draaien dus VV Oosterhout zal om 14.30 vol aan de bak moeten om hier een resultaat te behalen.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: Zigo - VV Oosterhout - VV Oosterhout