Ruiterspoor 21
4911BA
DEN HOUT NB
tel. 0162-451006

Zondagochtend mochten we een korte trip maken naar Irene’58 in Den Hout. Voorafgaand aan de wedstrijd werden we getrakteerd op een fikse, onverwachte sneeuwbui. Gelukkig was dit maar van korte duur. De thuiswedstrijd werd door VV Oosterhout gewonnen met 4-0. Ook dit keer wilden we zeker voor winst gaan. Irene’58 bungelt onderaan in competitie maar dit wil vaak niets zeggen. De tegenstander mocht dus zeker niet onderschat worden.

In het begin van de wedstrijd werd dit ook al duidelijk. Irene’58 creëerde zelfs meer kansen dan VV Oosterhout. De spelers konden niet goed in de wedstrijd komen, het liep niet soepel. Pas in de 32e minuut kon Omar na een goed opgezette aanval de eerste goal maken. Opluchting op het veld en op de bank. De scheidsrechter kon de 0-1 noteren. De heer van Woudenberg floot geen slechte wedstrijd al waren er wel wat foute beslissingen te bespeuren. VV Oosterhout wilde natuurlijk nog wel wat meer doelpunten maken en ging op jacht naar de volgende treffer. In minuut 38 een doorbraak van Oosterhoutse zijde. Omar en Kelvin stonden beide op de doellijn maar het was uiteindelijk Kelvin die de treffer maakte. Na rust bracht Henk Stok maar liefst 4 andere spelers in stelling. Bas, Jeroen, Marco en Mitchell kregen ook hun speelminuten. VV Oosterhout zat iets beter in de wedstrijd, Irene’58 was moe gestreden en dat was duidelijk zichtbaar. Er werden meer overtredingen op onze spelers gemaakt. Tot 2 keer toe werd Danny, dacht de Oosterhoutse bank, in de 16 meter onderuitgehaald maar de scheidrechter zag het anders. Hij vond dat het beide keren buiten het strafschopgebied gebeurde. Geen penalty’s dus maar vrije trappen. Helaas werden ook deze niet goed benut. In de 60e minuut werd Joey gebracht voor Omar. Direct na deze wissel kreeg Danny de bal toegespeeld en deze kon hem met een mooie kopbal in het net langs de keeper plaatsen. VV Oosterhout bleef druk zetten op de verdediging van Irene’58. Ze waren voortdurend in het doelgebied te vinden en probeerden keer op keer de 4e goal te maken. In de 81e minuut kwam Danny als een sneltrein voorbij zijn tegenstander en kon met een prachtig schot de stand op 0-4 zetten. Dit werd ook de eindstand en zo konden we weer 3 punten bijschrijven. We behouden vooralsnog de koppositie. Dinsdag spelen we de inhaalwedstrijd tegen Jong Brabant in Berkel-Enschot. Aanvang wedstrijd 20.00 uur. Zondag 27 maart weer een zeer belangrijke thuiswedstrijd tegen de nummer 2 VV Gilze aanvang 11.00 uur. PvH