4906MK
OOSTERHOUT NB
tel. 0162-438847

Als we verliezen dit seizoen is het altijd met 2-1

Gisteravond de uitgestelde wedstrijd tegen SC Gastel. Vanaf het eerste fluitsignaal lieten de Gastelenaren er geen gras over groeien. In alle linies zaten ze kort op de spelers van VV Oosterhout en gaven zij deze geen kans om in hun spel te komen. SC Gastel daarentegen kwam zeker de eerste helft telkens via een paar schijven in de zestien van VV Oosterhout terecht, zonder overigens gevaarlijk te worden. De tweede helft was meer in evenwicht en voetbalde VV Oosterhout na een paar omzettingen weer gewoon mee.

De eerste helft was al 23 minuten oud toen VV Oosterhout in de persoon van Diae Abjij de eerste kans kreeg. Tevoren, zoals al gememoreerd, was het vooral SC Gastel geweest dat de aanval had gezocht zonder echt gevaarlijk te worden. In de 37ste minuut was het Harm Lambrechts (bekende van mij van het Voetbaljournaal) die de snelle bijna 40-jarige Pascal van Caam de diepte instuurde, hij verraste de verdediging en Mathhijs Nagtzaam kreeg de bal voor het intikken 0-1.

In de rust werd Wahid Abdoulaije gewisseld voor Ian van Strien en Houdayfa Benyidir kwam voor Mitchell de Rooij in het veld. Met Ian en Houdayfa ging de aanval van VV Oosterhout beter lopen en kwamen de voorwaartsen beter in de wedstrijd. Diae kreeg in de 70ste minuut nog en kans die hij niet kon benutten. In de 80ste minuut was het toch Diae die goed doorging en Sofyan Asrih in stelling bracht op zijn inzet had Coert Doomen geen antwoord en de 1-1 was een feit. SC Gastel wisselde aanvallend en in de 87ste minuut scoorde uit een rommelige situatie invaller Jurgen Buuron de winnende treffer voor SC  Gastel. Einstand 1-2. Op basis van de eerste helft een terechte uitslag voor de Gastelenaren, op basis van de tweede helft was een gelijkspel ook een afspiegeling geweest.

Nu zaak om het vizier op zondag te richten voor de thuiswedstrijd tegen FC Dordrecht Amateurs de uitwedstrijd eindige destijds in 2-2.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: VV Oosterhout - SC Gastel - VV Oosterhout