4273LA
HANK
tel. 0162-404007

Op een guur sportpark ‘De Schiethoek’ wint de brigade van Stijn Biemans (achteraf) eenvoudig

Zondagmiddag mocht VV Oosterhout aantreden tegen Be Ready uit Hank. De thuiswedstrijd werd destijds eenvoudig met 3-1 gewonnen. De laatste weken kwam Be Ready steeds vaker goed voor de dag de beide trainers, Stijn Biemans en Jorco de Kok, wilde dan ook niets van onderschatting weten. VV Oosterhout speelde meteen vanaf het begin gedisciplineerd en gaf weinig kansen weg. Kwam er al een mogelijkheid voor Be Ready dan was Yannick Millenaar een te grote sta in de weg. Zonder iemand tekort te doen vandaag, een bijzondere vermelding voor Mitchell de Rooij die zijn turbodag had, Sandro Ariza die na lang blessureleed weer een kwelgeest was voor zijn tegenstanders en Valentijn Hermans die in de 40ste minuut VV Oosterhout in de wedstrijd hield door een bal van de lijn te halen. Valentijn scoort de hele competitie eigenlijk iedere wedstrijd al een ruime voldoende. De wedstrijd vandaag stond onder leiding van Ruud Droog die op een paar kleine rimpeltjes na een solide partij floot.

Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_004_20032022.JPG Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_007_20032022.JPGBe_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_011_20032022.JPG

Hoewel VV Oosterhout eigenlijk de hele wedstrijd de bovenliggende partij was, was het Safi Esmati die in de 29ste minuut de eerste echte kans van de wedstrijd voor Be Ready kreeg. Zijn schot ging echter naast. In de 38ste minuut de eerste echte kans voor VV Oosterhout Mitchell schoot echter naast. In de 40ste minuut een grote kans uit een spelhervatting voor Be Ready met Yannick in een verslagen positie haalde Valentijn de bal van de lijn.
Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_014_20032022.JPG Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_022_20032022.JPG  Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_036_20032022.JPG

Na de rust in een drietal minuten drie mogelijkheden voor Be Ready die alle drie in de kiem gesmoord werden. Even later wel een kans voor Diae zijn schot ging echter over. Na vijf minuten in de tweede helft zette Sofyan Asrih Diae Abjij in een scoringspositie zijn schot ging naast. In de 68ste minuut was het dan uitblinker Mitchell de Rooij die op links goed doorging hij haalde de achterlijn en gaf Diae en niet te missen kans 0-1. Stijn had de licht geblesseerde Wahid Abdoulaije gewisseld voor Ian van Strien en Sandro voor Houdayfa Benyidir. Die beiden weer wat meer elan in de wedstrijd brachten. In de 84ste minuut was het Ian die vanaf 25 meter Coen Burg met een magistraal schot het nakijken gaf strak in de rechterbovenhoek 0-2. Even later was het Sofyan die op aangeven van Mitchell de 0-3 liet aantekenen en de drie punten veiligstelde. In de 88ste minuut ging Houdayfa goed door vanaf rechts, voor het doel van Burg ontstond een scrimmage waaruit volgens mij Mitchell de 0-4 scoorde. Wedstrijd gespeeld.
Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_037_20032022.JPG Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_039_20032022.JPG Be_Ready_-_VV_Oosterhout_0-4_041_20032022.JPG

Donderdag 24 maart de inhaalwedstrijd thuis tegen SC Gastel aanvang 20.30 uur. Zondag 27 maart weer een thuiswedstrijd ten FC Dordrecht Amateurs aanvang 14.30 uur.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: Be Ready - VV Oosterhout - VV Oosterhout