VV Oosterhout JO12-1 wint van 'De Kanaries' (Dongen JO12-1) - VV Oosterhout

VV Oosterhout JO12-1 wint van 'De Kanaries' (Dongen JO12-1)

Dongen JO12-1

2 - 4

VV Oosterhout JO12-1

Competitie

1e klasse (2e fase) 09

Datum

11 december 2021 10:30

Scheidsrechter

L.J.B.M.B. Hamers

Accommodatie

Sportpark De Biezen
Procureurweg 2
5103BG
DONGEN
tel. 0162-316622

Eindelijk werd er weer een wedstrijd gespeeld door de JO12-1 van VV Oosterhout. Geruime tijd heeft COVID19 en blessures invloed gehad op het team. Gelukkig is nu iedereen hiervan hersteld, en konden geblesseerden er ook weer 100% tegenaan nadat ze tijd hebben gehad om te herstellen. Zaterdag 11 december stond een wedstrijd gepland in en tegen VV Dongen. De teams spelen onder 12 jaar in de 1e klasse. Om 10.30 uur aangekomen op het nieuwe kunstgrasveld kon de wedstrijd beginnen.

Vanaf de 1e minuut na de aftrap kon je zien dat allebei de teams er zin in hadden. Nadat ze elkaar wat hadden afgetast kwam er meer druk van VV Dongen. De 1-0 werd dan ook door Dongen gemaakt door hun goed spelende aanvoerder (Tess Roosenbrand, speelster Jeugdplan Nederland van de KNVB).
Dongen_VVO_JO12-1_11-12-2021_19.png

Reden voor VV Oosterhout om er een tandje bij te zetten. Door de keeper, Stef Klijsen, werd de bal ingespeeld naar Kelvin Bielars, die Semih Osten strak inspeelde. Hoewel Semih zwaar in de dekking stond speelde hij maar liefst 3 spelers uit en scoorde laag in de hoek de 1-1. Een doelpunt wat op het juiste moment viel.

Hoewel de wedstrijd een vrij gelijkwaardig verloop had, bleef het spannend. Op het middenveld werd door Kelvin Bielars de bal veroverd en ingespeeld op Tim van de Broek die de bal koelbloedig knalhard in het net schoot, 1-2. De goed keepende Bram van Aken van VV Dongen had bij deze bal geen kans.

Rust, tijd voor ranja en de teambespreking. De trainer, Danny Hoefnagels, heeft in de rust de aandachtspunten aan de spelers meegegeven. Het kwam er vooral op neer dat punten alleen naar Oosterhout konden worden meegenomen als er keihard zou worden gewerkt. Ondanks het feit dat de verdedigers Messy, Erik en Kelvin altijd een tomeloze inzet tonen en de aanvallers van de tegenpartij het leven heel erg moeilijk kunnen maken, werden ook zij geraakt door de speech van de trainer. De middenvelders Joep, Tim v.d. B, en Tim S wisten wat er nodig was, en stonden er ook klaar voor. De middenvelders van Dongen moesten worden uitgeschakeld. De aanvallers Lyndon, Robin en Semih wisten ook wat ze te doen stond, schieten met scherp.

De tweede helft was weer begonnen. Vanuit de verdediging werd de bal goed doorgespeeld richting aanval. Nadat Semih in balbezit kwam en hij een verdediger had gedold scoorde hij de 1-3. Fijn om wat lucht te hebben.

Dongen legde zich niet bij deze stand neer. Ze probeerden hun wil op te leggen, echter de stofzuigers Joep en Tim S waren sterk op het middenveld. Nadat Joep de bal had veroverd op het middenveld, en Tim v.d. B had ingespeeld, kwam er een hele mooie harde knal richting het Dongendoel, 1-4.

Natuurlijk doet het wat met een team wanneer je achter komt, echter bij Dongen gingen de koppies niet hangen. Hoewel lange tijd de wedstrijd gelijk opging werd toch nog 2-4 gescoord. Voor Dongen te laat, omdat de wedstrijd bijna ten einde was en het collectief van VV Oosterhout er alles aan deed geen doelpunten meer te incasseren. 

Een mooie groep voetballers die als winnende 'maatjes' richting kleedkamer gingen.

Een spannende en mooie wedstrijd. Fijn als er weer kan worden gevoetbald.

Volgende week de laatste wedstrijd voordat de winterstop begint.

Spelers VV Oosterhout: Erik Elferink, Messy Nooijen, Kelvin Bielars, Semih Osten, Robin Emmerik, Lyndon Natah, Tim Steegers, Joep van den Berg, Tim van den Broek en Stef Klijsen. AK

 

Delen

voeg je eigen gadgets toe aan deze pagina!