VV Oosterhout JO12-1 ongeslagen kampioen.

SV Meerkerk JO12-1

VV Oosterhout JO12-1

... (schot)
... (intikker)
... (schot)

2e klasse Zwaluwen Jeugd (1e fase) 12

16 oktober 2021 8:30

Anoniem

de Burcht
Burggraaf 5
4231ZJ
MEERKERK
tel. 0183-352005

Op zaterdag 16 oktober is vv Oosterhout JO12-1 ongeslagen kampioen geworden. Na winstpartijen tegen GVV, Sleewijk, GJS en een gelijkspel tegen Alblas was zaterdag in Meerkerk SV Meerkerk de tegenstander. Er moest gewonnen worden. De eerste plaats in de competitie werd gedeeld door Alblas, Meerkerk en vv Oosterhout met allen een gelijk aantal punten. Alblas en Meerkerk hadden echter een beter doelsaldo.

In de avond, nacht en ochtend voor de wedstrijd waren veel jongens heel gespannen geweest. Ook in de kleedkamer was het nog nooit zo stil geweest. Voor de meeste jongens was het de eerste keer dat ze kampioen konden worden, er was dus sprake van enige nervositeit. Ook voor de begeleiding was het spannend. Tim v.d. B was niet helemaal fit en hij was in deze competitieronde de spelverdeler en goed voor de nodige doelpunten.
Na de aftrap leken de zenuwen snel onder controle te zijn. Semih was van de JO-11 geleend en maakte al vroeg in de wedstrijd 0-1. In de eerste minuten moesten onze betrouwbare sluitposten Messi, Erik en Kelvin meermalen ingrijpen. Dat lukte voortreffelijk met de onverbiddelijke Stef in het doel. Tim S., Lyndon, Robin, Joep, Semih en Tim v.d. B zorgden voorin voor het nodige gevaar. Daardoor kwam VV Oosterhout door een verkeerd ingeschatte bal van de keeper van Meerkerk op 0-2. Door zeer goed spel van VV Oosterhout werd de rust gehaald met een 1-4 voorsprong. Ondanks het feit dat Semih draaide als een tweede Arjen Robben kwam Meerkerk mede door een eigen doelpunt van VV  Oosterhout in de tweede helft binnen enkele minuten terug tot 3-4. Voor de meegereisde supporters van VV Oosterhout was het dus billenknijpen. Gelukkig kwam Oosterhout op 3-6. Het late doelpunt van Meerkerk deed er dus niet meer toe. De buit was binnen, VV Oosterhout won de wedstrijd met 4-6. Het kampioenschap kon worden gevierd.
Meerkerk_VVO_JO12-1_16-10-2021_21.JPG

Bij thuiskomst op het eigen complex de Contreie werden de jongens verwelkomd met een “Whe are the Champions” en getrakteerd op frietjes. Ook kregen ze allen een medaille. Natuurlijk werden ook trainer Danny en de begeleiders Arjan en Erik in het zonnetje gezet.

En zo kwam een einde aan een onvergetelijke ervaring voor de spelers van de JO12-1 van VV Oosterhout. KB