84'
... (schot)

3e klasse B

3 november 2019 11:00

Afgelopen zondag de wedstrijd tegen TVC voor de jongens van de Zondag 2. Een wat jongere tegenstander deze keer. De tegenstander verscheen slechts 10 minuten voor aanvang wedstrijd op het veld voor de warming up. Er had toen al een belletje moeten gaan rinkelen. In de 5e minuut krijgt Mo al een kans om de 1-0 op het scorebord te zetten. Helaas zien we zijn schot over de goal gaan. Kort daarna hetzelfde verhaal voor Davy. De bal wil er niet in. Er begint ons een speler van TVC op te vallen aan de rechterkant. De jongen was razendsnel. Nu heeft onze trainer Peter in de gaten dat deze jongen helemaal geen speler van TVC is en ook niet op het wedstrijdformulier staat.

De scheidsrechter wordt hier nog onder de wedstrijd over ingelicht. Na een kwartier spelen heeft Davy een mooie kans, de bal wordt echter door een tegenstander weggewerkt. Gelukkig is Joel alert en probeert de bal erin te schieten. Helaas komt ook dit schot niet tot een score. VV Oosterhout koos duidelijk voor de aanval. Dit leidt tot een afstandsschot van Mo in de 22e minuut en eindelijk staat de 1-0 op het bord. TVC gaat niet bij de pakken neerzitten en alle ballen gaan op de snelle man aan de buitenkant. Dit zorgde ervoor dat de verdediging een tandje bij moest zetten. Helaas was er geen ontkomen meer aan, ook TVC komt tot scoren. Nog geen 2 minuten later komen we zelfs op achterstand doordat de tegenstander goed gebruik maakt van hun “onrechtmatig” spelende speler. Zelf krijgen we nog enkele kansen die we weer niet benutten. Nog voor de rust schiet TVC nog 2 ballen achter onze doelman. In de rust wordt met de scheidsrechter en de tegenpartij besloten om de stand terug te zetten op 1-1 en de desbetreffende speler niet meer mee te laten voetballen. Snel na de rust scoort Davy en de 2-1 is een feit. Nu was het moment daar om door te pakken. Een kleine terugspeel fout betekende helaas weer een gelijke stand. Onze verdediging stond niet heel sterk in de wedstrijd en het middenveld vergat te vaak om te schakelen. Door onze eigen fouten kon de tegenstander veel te gemakkelijk hun weg naar de goal vinden. Ze wisten toch weer tot scoren te komen en we keken weer tegen een achterstand aan. We bleven kansen ruiken maar het afmaken blijkt nog niet zo’n gemakkelijk spelletje te zijn. Doordat wij zo in de aanval gingen profiteerde TVC van de counters en wisten nog 2 keer te scoren. Het fluitsignaal klonk en bracht de eindstand op 2-5. Een vreemde wedstrijd waarin we zelf geen gebruik maakten van de vele kansen. Volgende week spelen we nog een keer thuis om 11.00 uur met als tegenstander Schijf 2. PvH