VV Oosterhout zaterdag verliest onterecht van de scheidsrechter en terecht van VV Dubbeldam!

Dubbeldam 1

VV Oosterhout 1

Mannen, 1, 4e klasse C

17 maart 2018 14:30

Sportpark Het Moerbos
Stationsweg 1
4927RL
HOOGE ZWALUWE

Maar weer eens bewezen scheidsrechters die heulen met de tegenstander zijn dropveters!

Vandaag voor VV Oosterhout de altijd lastige uitwedstrijd tegen VV Dubbeldam. Als VV Oosterhout de wedstrijd in winst om kon zetten zouden ze over VV Dubbeldam heengaan op de ranglijst. Dat dit niet ging gebeuren leest u verderop.

Eerst dit; het is common sense om politiek correcte verslagen te schrijven, dat gaat dit keer niet gebeuren als u het niet wilt lezen adviseer ik u er nu mee te stoppen.

Wat is Laros een druiloor van een scheidsrechter, voor de wedstrijd, in de rust en na de wedstrijd amicaal gedrag ten opzichte van de tegenstander. VV Oosterhout was lucht voor hem. Als aanwijzingen voor de wedstrijd gaf hij mee niet te schelden met de meest vunzige woorden die in mijn vocabulaire in ieder geval niet voorkomen en bij de meeste spelers ook niet. Hij wilde vandaag per se voetballen anders moest hij van zijn vrouw mee de stad in. Lekker ventje, had hij dat maar gedaan de popi jopie, arme vrouw. Oh ja de wedstrijd werd terecht gewonnen met 3-1 door VV Dubbeldam.

Status quo: Het eerste halfuur van de wedstrijd ging het redelijk tegen elkaar op al had VV Dubbeldam een licht veldoverwicht vooral de vleugelspelers waren een pain in the ass voor de VV Oosterhout verdediging. Dit resulteerde in de 32ste minuut in een mooi uitgespeelde treffer van Frank Sluier van
VV Dubbeldam 1-0 tevens de ruststand.

Scheids in een LIDL-pak: Jammer dat ik het mag opschrijven maar het tweede bedrijf werd gedomineerd door de zichzelf scheidsrechter noemende Laros en dat is jammer. Meteen na hervatting een mooie goal van de snelle Daniel Bouter van VV Dubbeldam op het terrein van EBOH want watje Laros vond het veld bij VV Dubbeldam niet goed genoeg. 2-0 voor VV Dubbeldam.

Overtredingen: een overtreding op Michel van Vugt bleef onbestraft even later een soortgelijke overtreding van Joey van Wanrooij op Teoman Deger deze werd bestraft met rood en het spul op de wagen. Even later een prachtig afstandsschot en 3-0 door dezelfde Teoman Deger.

Rood voor VV Dubbeldam: Ali Sedaghat van VV Dubbeldam werd geheel onterecht, een ongelukkige botsing, met een rode kaart weggestuurd. Wel 1-1 met rode kaarten.

Tegengoal: geef Stefan Kok geen kans of hij scoort zo ook vandaag weer 3-1. Remco Droog moest even later handelend optreden hij torpedeerde buiten de 16 een VV Dubbeldammer, niet in scoringskans, en ook hij kon met rood de warme kleedkamer opzoeken. Boyd Gouka nam plaats onder de lat en kon zijn doel schoonhouden.

Conclusie: VV Dubbeldam terechte winnaar en een scheidsrechter die het corps te schande maakt..

Zaterdag 24 maart de thuiswedstrijd tegen RFC  aanvang 14.30 uur.

Foto’s van de wedstrijd vind je hier: https://www.vvoosterhout.nl/971/vv-dubbeldam---vv-oosterhout/?type=1&from=0