VV Oosterhout 1

Mannen, 1, 4e klasse C

24 februari 2018 15:30

Op gerenommeerde voetballers komt ook sleet!

Afgelopen zaterdag speelde de zaterdag 1 van VV Oosterhout tegen de zaterdag 1 van Beek Vooruit. De eerste uitvoering van deze wedstrijd op de Contreie eindigde vorig jaar in een klinkende overwinning voor VV Oosterhout. Voor trainer Jeffrey van Korven dus zaak de winst veilig te stellen en zo mee te blijven draaien in de vierde klasse C van het zaterdagvoetbal. Vanwege alle afgelastingen mochten de teams vandaag bij Beek Vooruit op het hoofdveld normaliter is dit voorbehouden aan de jeugd. Door de snijdende wind en kou waren de supporters op een handjevol na thuis bij de kachel gebleven om waarschijnlijk naar het einde van de Olympische spelen te kijken, gelijk hadden ze!

Eerste 15 minuten: Zoals zo vaak begon ook deze wedstrijd met het aftasten van de tegenstander het duurde tot de 10de minuut voordat Beek Vooruit het eerste schot op de vandaag subliem keepende Remco Droog afvuurde. Even later was het Joey van Wanrooij die namens VV Oosterhout een prachtige voorzet afleverde die in de handen van de keeper belandde.

Opwinding: Op het half uur de eerste opwinding de spits van Beek Vooruit kopte, in buitenspelpositie, raak. Assistent-scheidsrechter Coenraadts vlagde terecht. De spelers en bank van Beek Vooruit waren het er niet mee eens en lieten dit verbaal weten. Na optreden van de scheidsrechter die eigenlijk een makkelijke middag had was dit akkefietje snel opgelost. Wel sneerde van Hooijdonk nog naar de Oosterhoutse bank waar eten jullie vanavond, toen dit bij zijn vrouw bleek te zijn was dit ook weer opgelost.

Nauwelijks twee minuten later lag de bal achter de Beekse keeper Erwin schoot raak en bracht de tussenstand op 0-1.

Tweede bedrijf: In het begin van de tweede helft gaf Beek Vooruit nog tegengas tegen het eigenlijk nonchalant voetballende VV Oosterhout maar langzaam maar zeker zag je de krachten wegvloeien zelfs verbaal werd het een tandje minder. In de 75ste minuut nog een vrije trap van specialist Pierre van Hooijdonk deze veranderde echter van richting en werd door Remco verder weggebokst. Brian Slagmolen liet Johan Gabriëls nog kennis maken met zijn verdedigende kwaliteiten, dit mislukte en werd terecht bestraft met een gele kaart.

Meer mogelijkheden: Beek Vooruit ging va-banque spelen en VV Oosterhout kreeg op het eind de beste kansen het bleef echter bij 1-0

In de kantine was het na de wedstrijd VV Oosterhout dat de klok sloeg. Beek Vooruit dronk zijn pilsje in de kleedkamer misschien zijn de prijzen na een verliespartij te hoog.

Volgende week, onder voorbehoud van de vorst, thuis tegen DVO’60 aanvang 14.30 uur.