Witte, D. de

Accommodatie

Onbekend

In een koud Schelluinen was de derde helft voor VV Oosterhout

Zaterdag 12 november mocht VV Oosterhout afreizen naar VV Schelluinen gelegen onder de rook van Gorinchem en achter de vermaledijde Merwedebrug. Vandaag kon VV Oosterhout beschikken over een aantal getalenteerde spelers. Nadat de eerste helft met de brilstand was afgesloten en de tweede helft hoopvol begon liep het toch weer anders.

De scheidrechter van dienst vandaag was, de uitstekend fluitende, de heer de Witte een man die ook zonder kaarten de baas was op het veld.

In het eerste kwartier waren er weinig hartverwarmende acties tot Johnny Wijnbelt van VV Schelluinen het op zijn heupen kreeg en Remco Droog tot handelen dwong, uit de hoekschop die hierop volgde was Remco Droog weer de winnaar. In de 17de minuut een tegenvaller Ahmet Türküçü, ging met een hamstringblessure van het veld, Ahmet werd vervangen door Mark van der Avoird die dit goed deed.

Halverwege de eerste helft de eerste echte kans voor VV Oosterhout Nicky van Seeters schoot de bal echter rechts van de keeper langs de verkeerde kant van de paal. Even later de grootste kans voor van Seeters deze middag, echter ook deze keer op de rechterhand van de keeper naast.

Dezelfde van Seeters kon na een mooie actie nog niet juichen nu verdween de bal rechts naast het doel, ruststand 0-0.

In de tweede helft kwam Mark van Ginneken de licht geblesseerde Robby van Vugt vervangen, de aanvoerdersband ging naar Robin Versluis.

Tot aan het uur was VV Oosterhout in de tweede helft de bovenliggende partij, echter zoals vaker dit seizoen kwam er toch de tegentreffer. Uit een afgeslagen aanval lag de bal uit het niets voor de voeten van Damiën de Jong van VV Schelluinen en deze verschalkte Remco Droog 1-0.

Even later de laatste wissel aan Oosterhout zijde Matt van Gorkom werd vervangen door Quincy Brakkee.

VV Oosterhout ging op zoek naar de gelijkmaker, in de 72ste minuut echter de volgende domper Tim de Ronde moest met een, zo liet het zich aanzien, ernstige knieblessure het veld verlaten, de derde helft was hij er gelukkig weer bij. VV Schelluinen wisselde Laurens Lingen voor Stefan Walhain.

De druk werd door VV Schelluinen opgevoerd en in de 80ste resulteerde dit in de tweede treffer van Damiën de Jong.

VV Oosterhout bleef de aanval zoeken, Joey van Wanrooij schoot vanaf 30 meter op de paal de terugvallende bal werd door de jarige Kevin Ernst onberispelijk binnengekopt 2-1 en dit was tevens de einstand.

Komend weekend is het bekeren en is VV Oosterhout Za 1 vrij.