Boeimeer 1

Mannen zaterdag, 1, 4e klasse D

14 mei 2016 14:30

Meerkerk, H. van

De ‘scheids’ zette 2x zijn bril af en miste 2 penalty’s 1-1. Boeimeer als een speer weg!

VV Oosterhout heeft met een 2-2 gelijkspel tegen Boeimeer de reguliere competitie afgesloten en gaat zich nu opmaken voor het spreekwoordelijke toetje om promotie naar de 3e klasse af te dwingen.

De wedstrijd tegen Boeimeer was een leuke pot waarin Boeimeer voor hun laatste kans streed om deelname aan de nacompetitie af te dwingen. Helaas voor Boeimeer was VV Oosterhout niet bereid om Boeimeer die kans te geven want VV Oosterhout gaf goed tegenspel en kwam scherp voor de dag. Tot tweemaal toe wist Boeimeer snel op voorsprong te komen, namelijk in de eerste minuut van zowel de eerste helft als tweede helft, maar tot tweemaal toe wist VV Oosterhout de stand gelijk te brengen door twee goals van Stefan Kok die daarmee zijn seizoen totaal op 19 goals bracht.
Door het gelijke spel van Boeimeer en de nederlaag van ONI mag na VV Oosterhout en TGG ook Good Luck zich opmaken voor de nacompetitie.

Aanstaande zaterdag staat voor VV Oosterhout het eerste duel op het programma en tegenstander daarin in VV Peursum, de nummer 3 uit de 4e klasse C.
Een op papier onbekende tegenstander maar gelukkig is er genoeg informatie over deze tegenstander bekend waardoor VV Oosterhout zich optimaal kan gaan voorbereiden deze week.
Mocht VV Oosterhout deze tweeluik overleven wacht in de 'finale' de nummer 11 uit de 3e klasse D: VV Zuilichem.

Zaterdag 21 mei: VV Oosterhout - VV Peursum Dinsdag 24 mei: VV Peursum - VV Oosterhout

Wij hopen op genoeg publieke belangstelling en met de steun van jullie gaan we proberen
VV Oosterhout wederom een feestje te bezorgen.